Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Deo proizvodnje Fruktala uskoro u Srbiji i Makedoniji

Deo proizvodnje Fruktala uskoro u Srbiji i Makedoniji

Proizvodnja Fruktala se širi na Srbiju i Makedoniju.

Naime, zbog širenja  Fruktala i daljeg ulaganja u njegov razvoj, proizvodnja će se odvijati na tri lokacije u Sloveniji, u fabrici u Makedoniji, a neki proizvodi će se proizvoditi i u Srbiji.

Kompanija „Nectar“ koja je krajem 2011 preuzela „Fructal“ planira širenja i ulaganja kako bi se „Fructal“ vratio na sva regionalna tržišta na kojima nije bio dovoljno zastupljen u poslednje vreme.

Ovo širenje neće uticati na proizvodnju u Sloveniji, tako da radnici koji su zaposleni u tamošnjim fabrikama nemaju razloga za strah da će ostati bez posla, rekao je Bojan Radun izvršni direktor Nektara.

Dodao je i da „Fructal“ u Sloveniji ima dugogodišnju tradiciju i svoj imidž i da će zbog toga deo proizvodnje uvek ostati tamo, a i na područiju gde se nalazi fabrika postoje poljoprivredni proizvodjači koji rade samo za nju.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum