Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija "Podravka" pokazala zainteresovanost za investiranje u Srbiji

Kompanija "Podravka" pokazala zainteresovanost za investiranje u Srbiji

Hrvatska kompanija „Podravka“ je pokazala zainteresovanost da investira u Srbiji, a najviše zbog njenih sporazuma o trgovini sa Rusijom i Turskom.

Ova kompanija je zainteresovana za ulaganja u nove fabrike ali takodje i za preuzimanje već postojećih.

Sporazum koji Srbija ima sa Turskom i Rusijom su veoma važni za tako velikog proizvodjača jer bi mu to omogućilo da na velika tržišta izvozi robu pod povoljnim uslovima.

Zvonimir Mršić koji je predsednik upravnog odbora te kompanije je rekao da je pored prodaje svojih proizvoda zainteresovan i za grinfild investicije i kupovinu nekih srpskih kompanija, ali za sada nije precizirao koje bi to kompanije mogle biti.

Kompanija „Podravka” postoji skoro osam decenija i svoje proizvode trenutno izvozi u više od 40 zemalja sveta. Poznata je po proizvodnji raznih vrsta vegeta, supa iz kesice, dečije hrane, suhomesnatih proizvoda, ribljih konzervi i još mnogo toga sličnog.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum