Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Trajal (Trayal) investira u rekonstrukcija i nabavku nove opreme

Trajal (Trayal) investira u rekonstrukcija i nabavku nove opreme

Korporacija Trajal iz Kruševca investiraće do kraja 2009. oko 17 miliona evra u u rekonstrukciju i nabavku nove opreme za fabriku autoguma. Direktor Trayal-a Petar Petrov je rekao da će se investicije odvijati u tri faze, a cilj im je da proizvodnju autoguma u 2008. godini podignu na 8.000, a do kraja 2009. i na 10.000 komada na dan. Petrov je naveo da će do kraja naredne godine iz Trajalovog pogona izaći tri nove autogume koje će se proizvoditi u 64 dimenzije.

Kruševački Trajal je privatizovan krajem 2006. godine, kada ga je za 12 miliona evra kupila bugarska kompanija Brikel, uz obavezu da u fabriku investira 25 miliona evra.

U "Trajalu" trenutno radi 2.500 radnika čija je prosečna zarada nešto iznad 20.000 dinara.

Izvor 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum