Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti "Stadion Shopping Center" novi tržni centar u Beogradu

"Stadion Shopping Center" novi tržni centar u Beogradu

Još jedan tržni centar je u izgradnji, ali ovoga puta je u pitanju nešto neobičnije, "Stadion Shopping Center".

Naime, reč je o tržnom centru koji se gradi na Voždovcu od strane austrijske kompanije „Krammer&Wagner&Illmaier“. On će biti izgradjen na četiri nivoa, s'tim da će se na krovu nalaziti stadion.

 

Ovo je tek treći objekat te vrste u Evropi, a završetak radova se očekuje u oktobru ove godine. 

Ukupna površina ovog objekta će iznositi 74.600 kvadratnih metara. Ovakav tržni centar će biti prava turistička atrakcija.

U prizemlju će biti postavljene apoteke, pekare, banke, kozmetičke radnje i hipermarket, zatim na prvom spratu će biti isključivo modne kuće, na drugom spratu nalaziće se razni butici, dečije radnje, radnje za elektroniku, i još ponešto. A na trećem spratu će biti fudbalski stadion, bioskop i odeljak za hranu i piće sa terasom.

Stadion je dizajniran u skladu sa savremenim standardima koje je propisala UEFA. Praćenje mečeva na ovakvom terenu biće najveća atrakcija kako za turiste tako i za lokalne stanovnike. Tribine ovog stadiona moći će da prime 5.000 gledalaca.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum