Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Subotici uskoro Retail park i Lidl

U Subotici uskoro Retail park i Lidl

U poslednje vreme u Suboticu dolaze mnogi poznati brendovi, otvaraju se veliki tržni centri, saloni nameštaja, pa fabrika „Swarovski“ kristala....

Tako je i „Lidl“ odlučio da posle otvaranja marketa u Zrenjaninu svoj sledeći objekat otvori baš u Subotici, i to u sklopu velikog Retail Park-a, koji je projekat austrijske firme „Quinterra“.

Plan je da izgradnja Retail parka počne u toku ove godine, a trenutno se nalazi u fazi sakupljanja dokumentacije. Objekat će biti izgradjen na Segedinskom putu, površine 10.000 kvadratnih metara i procenjuje se da će investicija iznositi oko 10 miliona evra.

U ovom velikom tržnom centru nalaziće se mnogi butici, poznati brendovi, po povoljnim  cenama, a pored butika biće kafići i marketi, medju kojima je i „Lidl“.
Naime, „Lidl“ će biti deo ovog retail parka i zauzimaće 2.000 kvadratnih metara. Njihov plan je da posle otvaranja ovog objekta otvore još nekoliko na drugim lokacija u tom gradu.

Lidl će u okviru ovog projekta za svoje potrebe zaposliti  20-30 radnika, a za ceo šoping centar biće potrebno oko 300 radnika.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum