Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Čačku otvoren novi prodajni objekat trgovinskog lanca "Merkator-S"

U Čačku otvoren novi prodajni objekat trgovinskog lanca "Merkator-S"

Danas je u Čačku otvoren novi prodajni objekat trgovinskog lanca „Mercator-S“. 

Objekat „Roda Supermarket“-a  nalazi se u ulici Stoje Tošić 12a, na površini od oko 1.000 kvadratnih metara, sa ponudom od oko 8.000 artikala.

Za potrebe  ovog marketa kompanija „Mercator-S“ zaposlila je 30 radnika.

Na dan otvaranja pored brojnih promocija i akcija, spremljeno je i  poklon iznenadjenje za svakog pedesetog kupca u vidu gradis kupovine, i  to će trajati do 29 aprila.

Radno vreme marketa je svakim danom od 7 do 22h, i nedeljom takodje.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum