Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija "Delez" planira da uloži 400 miliona evra u tržište Srbije

Kompanija "Delez" planira da uloži 400 miliona evra u tržište Srbije

David Vander Skuren, generalni direktor „Deleza“ za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru je izjavio kako ova kompanija želi da uloži 400 miliona evra u tržište Srbije.

Kako je najavio ova kompanija namerava da uloži novac u otvaranje novih i rekonstrukciju postojećih objekata.Takodje je spomenuta izgradnja velikog distributivnog centra u Srbiji, čiji se početak gradnje očekuje krajem ove godine a završetak radova krajem 2013. godine.

Pored nedavno otvorenih objekata u Čačku i Pančevu, sledi i novi objekat u Šidu, a potom se planira otvaranje još 20 novih objekata i rekonstrukcija 40 postojećih objekata.

Skuren je posebno istakao kako je značajno da se mreža zaposlenih stalno širi, a to se upravo postiže otvaranjem novih objekata i širenjem tržišta. Trenutno u Srbiji „Delez“ ima oko 10.600 zaposlenih radnika, a sa svakim novootvorenim objektom ovaj broj će biti veći.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum