Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Do kraja godine Merkator planira da uloži 30 miliona evra u Srbiji

Do kraja godine Merkator planira da uloži 30 miliona evra u Srbiji

U toku ove godine kompanija “Mercator” planira da uloži 30 miliona evra na rekonstrukciju postojećih i otvaranje novih objekata u Srbiji.

Najvažnija investicija je rekonstrukcija Merkator centra u Beogradu, koji je zbog toga i zatvoren na period od 4 meseca, a u njegovu modernizaciju biće uloženo 12 miliona evra.

Najavljeno je i da će biti otvoreno još nekoliko novih objekata, a neki od njih su i megamarket u Valjevu koji bi trebao da bude otvoren krajem juna i premijum hipermarketa u zgradi Beogradjanke. Pored toga Merkator planira da u naredna tri meseca u Srbiji zaposli 250 novih saradnika.

Inače, kompanija „Mercator“ je od 2002. godine kada je počela da posluje u Srbiji investirala više od 500 miliona evra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum