Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Još jedna radnja u okviru projekta kompanije Metro Cash & Carry

Još jedna radnja u okviru projekta kompanije Metro Cash & Carry

Otvorena je još jedna prodavnica u okviru velikog projekta “Moja radnja“ koji je pokrenut 2009. godine od strane kompanije Metro Cash & Carry.

Naime, radnja se nalazi u centru novosadskog naselja Detelinara u ulici Milenka Grčića 6a. Ovaj 31. po redu objekat je površine 550 kvadratnih metara a samim tim je i najveći u Novom Sadu koji posluje u okviru programa „Moja radnja“.

Projekat „Moja radnja“ pokrenut je sa ciljem da pomogne vlasnicima malih nezavisnih trgovinskih radnji da poboljšaju svoju konkurentnost, postanu atraktivniji krajnjim kupcima i tako opstanu na tržištu.

METRO Cash & Carry kroz ovaj projekat obezbeđuje trgovcima savete o izgledu radnje, sastavu i pozicioniranju asortimana. Takođe, METRO trgovcima pruža snažnu marketinšku podršku u vidu redovnih reklamnih kataloga, reklamnog materijala i web sajta, kao i treninge i obuku za vlasnike i zaposlene u trgovinama uključenim u ovaj program.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum