Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija Knjaz Miloš se nada povratku na tržište Hrvatske

Kompanija Knjaz Miloš se nada povratku na tržište Hrvatske

Kompanija “Knjaz Miloš” je nedavno na Medjunarodnom  festivalu vode u Rovinju predstavila Srbiju.

Arandjelovačka kompanija Knjaz Miloš koja je od 2004 godine u vlasništvu investicionog fonda Salford je saopštila da se nada da će se njeni proizvodi vratiti na police u prodavnice Hrvatske.

Na srpskom i crnogorskom tržistu kompanija Knjaz Miloš je lider u gaziranim i negaziranim vodama (Knjaz Miloš i Aqua Viva), a godišnje na domaća i strana tržišta plasira preko 200 miliona litara vode, energetskih pića i sokova.

U poslednjih sedam godina Salford je uložio oko 50 miliona evra u razvoj i modernizaciju poslovanja ove kompanije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum