Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Sve akcije Fruktala u vlasništvu Nektara

Sve akcije Fruktala u vlasništvu Nektara

Nektar, koji je prošle godine kupio 93,73 posto akcija Fruktala, odlučio je da otkupi i ostale akcije te kompanije i to po ceni od 5,03 evra.

Ovu kupovinu Fruktala odobrile su institucije za konkurenciju u Srbiji, Makedoniji, BiH i Hrvatskoj.

Pivara Union, koja je bila vlasnik Fruktala, prodala ga je iz razloga što je imala velike dugove u bankama. Posle prodaje Fruktala pivara Laško koja je vlasnik pivare Union je vratila dugove u vrednosti od 48 miliona evra.

Isplata akcija će biti obavljena najkasnije u roku od 15 dana nakon upisa o prenosu akcija na glavnog akcionara u sudski registar.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum