Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija Gomex otvorila novi maloprodajni objekat, ovoga puta u Kanjiži

Kompanija Gomex otvorila novi maloprodajni objekat, ovoga puta u Kanjiži

Danas je u severnom delu Banata, tačnije u Kanjiži otvoren novi objekat kompanije „Gomex“. Svečano otvaranje ovog objekta bilo je jutros u 9h u ulici Školski trg br.4.

Poslovna jedinica će poslovati pod nazivom „Kanjiža“, a prodajni prostor je veličine oko 170 kvadratnih metara.

Objekat je uredjen po prepoznatljivim standardima Gomex kompanije. U objektu se nalazi roba široke potrošnje sa ponudom od preko 4000 artikala, koja zadovoljava potrebe dnevne kupovine.

Otvaranjem ovog objekta zaposleno je sedam radnika, koji će se pobrinuti za profesionalnu uslugu.

Za kupce su na dan otvaranja spremljeni poneki poklončići i specijalne akcije sniženja.

Radno vreme ovog objekta biće od ponedeljka do subote od 06:30h do 20:30h, a nedeljom od 07:00h do 13:00h.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum