Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Zatvorene 33 prodavnice SOS marketa, da li je to njihov kraj?

Zatvorene 33 prodavnice SOS marketa, da li je to njihov kraj?

Zatvorene su 33 prodavnice „SOS marketa“ a u poslednja tri dana sve ostale njihove radnje vrše popis.

Glavni razlog za to je dugovanje od 123,9 miliona dinara.

„SOS marketi“ su otvoreni pre četiri godine u vreme krize kako bi pomogli gradjanima sa najskromnijim primanjima. Naime, oni su radili sa manjim maržama pa su i cene bile znatno niže i prisupačnije gradjanima.

Medjutim sada je njihov opstanak doveden u pitanje, jer su mnogi dobavljači počeli da povlače svoje proizvde iz njihovih prodavnica zbog nagomilanih neplaćenih računa.

Ovaj lanac je bio zakupac prodajnih objekata „Jabuka“,  najstarijeg trgovinskog preduzeća u Beogradu.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum