Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija Boš početkom jula počinje izgradnju fabrike u Pećincima

Kompanija Boš početkom jula počinje izgradnju fabrike u Pećincima

Boš ne odustaje od investiranja u Srbiji. Naime, kompanija Boš pocetkom jula počinje prvu fazu izgradnje fabrike u Pećincima, u kojoj će se proizvoditi sistemi za brisače na automobilima.

Planira se da izgradnja ovog objekta od  22 000 kvadratnih metara bude završena za oko godinu dana, da ce probna proizvodnja krenuti krajem 2013. a početak prave proizvodnje počeće u januaru 2014. godine.

Za tu prvu fazu predvidjeno je zapošljavanje oko 70 radnika.

U drugoj fazi izgradnje  koja se planira za 2016. godinu će se fabrika proširiti na 40 000 kvadratnih metara  proizvodnog kapaciteta. Završetak komletne investicije i radova se očekuje 2019. godine i tada bi trebalo da bude zaposleno oko 620 radnika.

Ovom investicijom od ukupno 70 miliona evra kompanija Boš ce biti svrstana u pet najvecih nemačkih investitora u Srbiji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum