Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti T.P. Aman umesto SOS marketa?

T.P. Aman umesto SOS marketa?

Zatvaranjem prodajnih objekata SOS marketa vrata su se otvorila za trgovinsko preduzeće Aman, koje će se najverovatnije uskoro useliti u bivše objekte ovih prodavnica.

SOS marketi su imali 33 prodavnice u svim beogradskim opštinama a zapošljavali su nešto manje od 300 radnika.

Prosečna zarada iznosila je koliko i u drugim trgovinama, odnosno između 24.000 i 25.000 dinara.

Vlasnik trgovinskog preduzeća Aman je Jordanac Nedal Khalil, a radnje ovog trgovninskog lanca su do sada bile smeštene uglavnom u obodnim beogradskim opštinama. Useljavanjem u SOS markete Aman-u se omogućuje i da razvije posao i u centru Beograda.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum