Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Goli kupci na otvaranju supermarketa

Goli kupci na otvaranju supermarketa

Neobičan marketinški potez jednog nemačkog supermarketa je doveo nekoliko stotina golih kupaca na otvaranje prodajnog objekta pošto im je obećano da će svako ko se pojavi nag na otvaranju dobiti besplatno robu u vrednosti od 270 evra.

Menadžer supermarketa je priznao da nije očekivao takav odziv a red je čak morala da održava policija koja je kupce puštala u prodavnicu u grupama od dvadeset ljudi.

Dostupan je i video na youtube (napomena - video sadrži snimke nagih ljudi):

{qtube vid:=BKBsGB0Ptg4 w:=560 h:=340}

 

 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum