Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Duvanska industrija Vranje dobila novog direktora

Duvanska industrija Vranje dobila novog direktora

Za novog generalnog direktora Duvanske industrije Vranje (DIV), koja posluje u sastavu kompanije Britiš Ameriken Tabako (British American Tobacco), izabran je Majk Edvards, saopšteno je danas iz te kompanije. Edvards je dužnost preuzeo od Jirgena Bakeberga, koji nakon dve godine u Vranju odlazi na mesto generalnog direktora BAT-ove fabrike u italijanskom gradu Leče.
Novi direktor je do sada bio direktor proizvodnje u Poljskoj, a u BAT-u radi 15 godina.

 

BAT je u Srbiji prisutan od 1996. godine, a Duvansku industriju Vranje kupio je 2003. godine. DIV proizvodi oko pet milijardi cigareta godišnje, što je četiri puta više nego u 2003.

Izvor: Blic

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum