Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti "Molson Coors" preuzeo Starbev a sa time i Apatinsku pivaru

"Molson Coors" preuzeo Starbev a sa time i Apatinsku pivaru

Američko-kanadska pivarska kompanija Molson Coors (Molson kurs) objavila je preuzimanje kompanije Starbev, u čijem sastavu posluje i Apatinska pivara u Srbiji, za oko 2,65 milijardi evra.

U okviru kompanije Molson Coors posluje devet kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi među kojima je i Nikšićka pivara.
Kako se navodi u saopštenju Molson Coors-a, akvizicija uključuje Staropramen, koji se prodaje u više od 30 zemalja širom sveta.

Molson Coors Centralna Evropa ima oko 4.100 zaposlenih i prodaje vodeće brendove na tržištima u Češkoj, Srbiji, Hrvatskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Mađarskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Slovačkoj.

Molson Coors je jedna od najvećih pivarskih kompanija na svetu, posluje u Kanadi, Sjedinjenim Američkim Državama i Velikoj Britaniji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum