Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Lili proširuje poslovanje kupovinom fabrike "DMB Rakovica"

Lili proširuje poslovanje kupovinom fabrike "DMB Rakovica"

“Lilly Drogerie“ je danas saopštila da proširuje svoje poslovanje kupovinom fabrike „DMB Rakovica“.

U bivšoj fabrici teške industrije sada će se obavljati sofisticiranija proizvodnja parafarmaceutičkih proizvoda, što znači mnogo manje štetnih gasova i isparenja za jednu urbanu i gusto naseljenu sredinu.

Ujedno će ovaj industrijski basen u Rakovici ponovo važiti za produktivno privredno područje, a pored toga neće zagadjivati sredinu i narušavati život gradjana.

Cilj ovog projekta je napredovanje i usavremenjavanje proizvodnje pomoćnih lekovitih sredstava i dijetetskih preparata.

Ukupna vrednost investicija za projekat „DMB Rakovica“ iznosi 20 miliona evra, što pored cene fabrike uključuje i nova ulaganja u opremu i saniranje objekata u narednih nekoliko godina.

Od 2006. godine, potrošačima su u okviru "Lilly drogerie" postale dostupne i "Lilly apoteke", sa veoma širokim asortimanom lekova, medicinskih sredstava i medicinske kozmetike, a od nedavno se u njima mogu pronaći i galenski lekovi proizvedeni u "Lilly" galenskoj laboratoriji.

Kako se dodaje, ukupan broj "Lilly drogerie" se popeo na 123, dok je među njima 112 onih u čijem sastavu se nalaze i apoteke. "Lilly drogerie" zapošljavaju 1.800 ljudi.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum