Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Deo proizvodnje Luxury Cosmetics iz Rijeke se seli u Beograd

Deo proizvodnje Luxury Cosmetics iz Rijeke se seli u Beograd

Kozmetička kompanija iz Rijeke Luxury Cosmetics je odlučila da deo proizvodnje preseli u Srbiju.

Kao glavni razlog za preseljenje naveden je Sporazum o slobodnoj trgovini izmedju Srbije i Rusije.

Sedište pogona biće smešteno u industrijskoj zoni van Beograda, a investicija bi ukupno trebalo da iznosi oko dva miliona evra. Takodje je planirano da se zaposli oko 100 radnika.

Kako je vlasnica ove kompanije Dijana Čuzela najvila, plan je da se u Srbiji proizvode proizvodi koji će biti isključivo za rusko tržište. Proizvodiće se šećerna pasta za depilaciju, poznata pod nazivom „kleopatra“, anticelulitna pasta i mineralni puder.

Šećerna pasta „kleopatra“ je originalni proizvod komanije Luxury Cosmetics za koji je ova kompanija dobila zlatnu medalju na Sajmu inovacija u Ženevi. Pored velike zainteresovanosti za ovaj proizvod na prostoru bivše SFRJ o njegovom izvozu se trenutno pregovara sa 10 članica EU.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum