Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti „Peugeot Citroën“ zatvara fabriku u Parizu i otpušta 8.000 radnika

„Peugeot Citroën“ zatvara fabriku u Parizu i otpušta 8.000 radnika

Francuski proizvodjač automobila „Peugeot Citroën“ zatvara svoju čuvenu fabriku u Parizu i otpušta 8.000 radnika!

Naime, zbog izuzetno velike konkurencije na Evropskom tržištu ovaj proizvodjač pokušava da uštedi milijardu evra da bi se izborio za opstanak.

Nakon što je uprava objavila plan rekonstruisanja u koji spada otpuštanje radnika i zatvaranje fabrike, sindikalci su najvili proteste.

Prodaja ovih vozila je bila jako loša na početku godine, opala je za čak 20 posto, a naročito u južnom delu Evrope koji je pogodjen recesijom. Ipak ovom velikom proizvodjaču ostaje da se nada da će svoju dugoročnu profitabilnost povratiti u novom partnerstvu sa „General Motors“-om.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum