Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U martu sledeće godine u Jagodinu nam stiže novi šoping centar "Vivo"

U martu sledeće godine u Jagodinu nam stiže novi šoping centar "Vivo"

Uskoro počinje izgradnja velikog šoping centra „Vivo“ koji će biti izgradjen u okviru sportsko-turističkog centra Potok-Djurdjevo brdo u Jagodini.

Otvaranjem ovog novog objekta biće zaposleno 400 ljudi,a investicija će ukupno iznositi 15 miliona evra.

Predstavnici ove kompanije veliko otvaranje najavljuju za mart sledeće godine.

Trenutno su u toku pripremni radovi, a na izgradnji će biti angažovano oko 1000 radnika iz raznih gradjevinskih kompanija, a pre svega iz domaćih.

Ovaj objekat će biti veličine 10 000 kvadrata a biće izgradjen na placu od 25000 kvadrata.

„Vivo“ šoping centar će u svojoj ponudi imati 360 parking mesta i 33 prodavnice u kojima će biti ponudjen širok asortiman proizvoda najpoznatijih svetskih brendova, odeće, obuće, nameštaja, sportske opreme, bebi opreme, tehnike, kozmetike i još mnogo toga.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum