Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nestle ulaže 5 miliona evra u modernizaciju fabrike kulinarskih proizvoda u Surčinu

Nestle ulaže 5 miliona evra u modernizaciju fabrike kulinarskih proizvoda u Surčinu

Najveća svetska prehrambena kompanija „Nestle“ je najavila da će tokom ove i u naredne dve godine uložiti više od 5 miliona evra u modernizaciju fabrike kulinarskih proizvoda u Surčinu.

Takodje će se raditi i na razvoju novih proizvoda i to ne samo za srpsko tržište nego i za Evropsku uniju. Postoji već i zahtev iz Saudijske Arabije da se u surčinskoj fabrici proizvode velike količine jednog proizvoda koji će za sada ostati u tajnosti.

Ansgar Borneman direktor Nestlea za Srbiju i Crnu Goru je rekao da će investicije biti uložene u zaštitu životne sredine, unapredjenje proizvodnih linija i obnovu i modernizaciju poslovnih prostora. Već do kraja 2012 godine biće uloženo milion evra u postrojenje za preradu otpadne vode iz fabrike.

Borneman je napomenuo da je od decembra 2011., od kako je „Nestle“ preuzeo „Centroproizvod“ , broj povreda na radu smanjen za oko 70 posto, efikasnost proizvodnih linija povećana na 85 posto, a samim tim smanjena potrošnja struje za 10 a vode za 50 posto.

„Nestle“ kao najveća svetska prehrambena kompanija sa sedištem u Švajcarskoj ima oko 330.000 zaposlenih.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum