Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delez planira otvaranje novih i renoviranje starih objekata uz investicije do 30 miliona evra

Delez planira otvaranje novih i renoviranje starih objekata uz investicije do 30 miliona evra

Trgovinska kompanija Delhaize Grop Serbia je najavila da u ovoj godini planira da uloži do 30 miliona evra, najviše u izgradju novih i adaptaciju starih objekata.

Pored već četiri novootvorena objekta u Pančevu, Čačku, Petrovcu na Mlavi i Šidu, do kraja godine ova komapnija planira da otvori još dvanaest novih maloprodajnih objekata, prvenstveno u Beogradu, Smederevskoj Palanci, Požarevcu i Novom Sadu.

Iz ove kompanije dodali su i da je plan za izgradnju distributivnog centra izmenjen, tako da njegova izgradnja ipak neće početi ove godine nego početkom 2013.

Nisu precizirali ni iznos ukupnih investicija za ovaj projekat jer još ne može tačno da se proceni, jer zavisi od lokacije koja još uvek nije odabrana.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum