Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novosadska fabrika "Albus" počinje sa izvozom praška u Angolu

Novosadska fabrika "Albus" počinje sa izvozom praška u Angolu

Krajem jula iz Novog Sada biće isporučeno 20 tona praška „Axal“ i „Max Citrus“ u Angolu!

Naime novosadska fabrika deterdženata i kućne hemije „Albus“, koja posluje u sastavu sistema „Invej“, počeće da izvozi svoja dva proizvoda u Angolu.

Generalni direktor te kompanije Milorad Vukojević je rekao da su pregovori trajali mesecima i da je čak u jednom momentu došlo do prekida dogovora ali je uz pomoć vodećih distributera dogovor ipak uspešno uspostavljen.

Samim tim „Albus“ je postao prva hemijska fabrika u Srbiji koja će izvoziti u Angolu.

Naravno potrudiće se da se ne završi sve na ova dva proizvoda i Angoli, nego se planira proširenje asortimana za afričko tržište, pre svega proizvodima koji imaju dugu tradiciju i kvalitet.

Direktor Vukojević je posebno istakao da je posle privatizacije 2005 godine intenzivno ulagano u modernizaciju pogona i podizanje kvaliteta, što je i dalo očigledne rezultate. Redizajnirana je bebi kolekcija „Pega“, osvojeni su novi proizvodi, posebno kolekcije kućne hemije, i program za kupanje „Every day“.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum