Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Od sutra još jedna prodavnica kompanije Delez

Od sutra još jedna prodavnica kompanije Delez

Sutra će se na Savskom vencu otvoriti još jedan maloprodajni objekat komapnije „Delhaize Group“  u čijem sastavu posluju prodavnice „Maxi“ i „Tempo“.

Naime, sutra se u 10h u ulici Kraljice Natalije 45 otvara Mini Maxi prodavnica.

Objekt je veličine 34 kvadrata, a nudi širok asortiman prehrambenih proizvoda kao i kućne hemije, odnosno sve što se očekuje u „komšijskoj“ prodavnici.

Na dan otvaranja za svoje kupce, kao i uvek, Maxi će imati male akcije, tako da će čips marke Premia iznositi 49,99, Premia sok  59,99/litar, Jaffa biskvit 300gr 149,99, President Somborska feta 500gr 159,99din i još po nešto.

Radno vreme ovog objekta biće svakog radnog dana od 7 do 21h, dok ć e nedelja biti neradna.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum