Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nova prodavnica kompanije Gomex otvorena juče u Kovinu

Nova prodavnica kompanije Gomex otvorena juče u Kovinu

Kompanija Gomex nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem objekta u Kovinu.

Gomex je potrošačima otvorio vrata u nedelju 22.07.12. u 9 časova u ulici JNA br.12. Poslovna jedinica poslovaće pod imenom „Kovin” na površini od preko 150m2 prodajnog prostora.

Prodavnica je uređena po standardima Gomex kompanije koja je prepoznatljiva u svim maloprodajnim objektima lanca.

U objektu se nalazi roba široke potrošnje sa ponudom većom od 4000 artikala koji će zadovoljiti potrebe dnevne kupovine. Posebna pažnja posvećena je ponudi svežeg voća i povrća i mlečnog programa. Iz ponude se izdvaja sveže svinjsko i juneće meso koje je pakovano u zaštitnoj atmosferi.

Za profesionalnu i ljubaznu uslugu, po najsavremenijim maloprodjnim standardima pobrinuće se 7 zaposlenih.

Za kupce na dan otvaranja, Gomex je pripremio prigodne poklone kao i promocije i degustacije.

Radno vreme ovog objekta biće od ponedeljka do subote od  06:30 do 20:30 a nedeljom od 07:00 do 13:00. 

                                 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum