Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Merkator otvara tržni centar u Nišu

Merkator otvara tržni centar u Nišu

Poslovni sistem Merkator najavio je da će početkom marta u Nišu otvoriti tržni centar vredan 25 miliona evra. Niški Merkator centar prostiraće se na 23 hiljade kvadratnih metara i uposliće 700 Nišlija. Taj centar biće u rangu ljubljanskog merkator centra, a savremeniji od objekata Merkatora u Beogradu, Novom Sadu i Čačku. Osim hipermarketa u tržnom centru nalaziće se i 54 lokala koji su izdati još prošle godine, a prema procenama Merkatora niški gradski budžet od komunalija dobiće 2,2 miliona evra.


U izgradnji niškog Merkator centra učestvovale su uglavnom firme iz Niša. Merkator, čija je izgradnja u završnoj fazi, nalazi se na lokaciji "Đačko ostrvo" pored Nišave.

 

Izvor: B92

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum