Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Proizvodi proizvedeni u Srbiji izvoze se u osam zemalja preko kompanije Metro Cash&Carry

Proizvodi proizvedeni u Srbiji izvoze se u osam zemalja preko kompanije Metro Cash&Carry

Direktorka kompanije Metro Cash&Carry Veronika Punčeva, je izjavila kako oni izvoze u osam zemalja proizvode srpskih proizvodjača.

Naime, radi se o konzerviranoj i smrznutoj hrani ali i keksu, kućnoj hemiji i sličnom, proizvedenoj u Srbiji. Metro izvozi te proizvode u Madjarsku, Hrvatsku, Rumuniju, Češku, Slovačku, Austriju, Ukrajinu I Moldaviju.

Za sada je Punčeva zadovoljna sadradnjom sa srpskim proizvodjačima kojih ima 120, i koji proizvode oko 1000 artikala za robne marke te kompanije.

Dodala je i još da ova kompanija namerava da u toku ove godine uloži oko milion evra,prvo u otvaranje novog objekta u Požarevcu „Metro po meri“(u koji će biti uloženo 400 000 evra), zatim u otvaranje logističkog centra i Hreka centra, koji će biti otvoren do kraja godine i tamo će se prodavati roba namenjena za ugostiteljstvo.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum