Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija Gomex otvorila svoj 86-ti objekat

Kompanija Gomex otvorila svoj 86-ti objekat

Danas je u 9 časova kompanija Gomex otvorila još jedan prodajni objekat, koji je 86-ti po redu.

Objekat se nalazi u južnom Banatu u mestu Lokve, u ulici Lenjinova 96. Poslovace pod imenom „Lokve“, veličine je preko 100 kvadrata u koje je smeštena roba široke potrošnje sa ponudom od preko 3500 artikala.

Poslovna jedinica uredjena je po standardu Gomex kompanije koji je prepoznatljiv u svim njihovim maloprodajnim lancima.

Celokupna ponuda po izvanrednim cenama zadovoljava sve potrebe dnevne kupovine potrošača, a posebna pažnja je posvećena ponudi svežeg voća i povrća, mlečnog programa i hemije.

Za profesionalnu i ljubaznu uslugu pobrinuće se petoro zaposlenih. Za kupce na dan otvaranja pripremljeni su prigodni pokloni i akcije sniženja cena.
Radno vreme objekta biće od ponedeljka do subote od 6:30h do 20:30h, a nedeljom od 7:00h do 13:00h.

                  

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum