Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Vrhovni kasacioni sud - Imlek nije monopolista

Vrhovni kasacioni sud - Imlek nije monopolista

Vrhovni kasacioni sud u Beogradu poništio je rešenje Komisije za zaštitu konkurencije kojim je Imleku i Mlekari Subotica utvrdjena zloupotreba dominantanog polozaja na tržištu otkupa sirovog mleka. 

Kako se navodi u saopštenju Danube Foods Group-e u čijem sastavu su Industrija mleka Imlek i Subotička mlekara, mlekarama će biti vraćeno tri miliona evra novčane kazne uvećanih za iznos kamate.
Upravni sud Srbije je nakon preispitivanja prvobitne presude, doneo odluku kojom se poništava rešenje Saveta Komisije za zaštitu konkurencije kojim je utvrdjeno da su mlekare zloupotrebile dominantan položaj.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum