Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Drugi PerSu market u Novom Sadu

Drugi PerSu market u Novom Sadu

U Novom Sadu otvoren je drugi po redu Persu market na adresi Kralja Petra I bb, uređen po svim prepoznatljivim standardima.

Na 160 m2 prodajnog prostora, smešteno je preko 3500 artikala potrebnih za zadovoljenje dnevne potrošacke korpe.
Na otvaranju su za potrošače organizovane brojne promocije i degustacije, pokloni i veoma povoljna akcijska ponuda proizvoda. Pored Belkino i Delikato poklon paketa, potrošači su mogli da uživaju u promociji Unijapak-a, Pepsija, Minave, Jazaka, Sarantisa i kao i Persu kafe i čajne kobasice Zrelo.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum