Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Modna kuća „Luna“ otvorila novu koncept radnju u Beogradu

Modna kuća „Luna“ otvorila novu koncept radnju u Beogradu

Lancu ekskluzivnih maloprodajnih objekata modne kuće „Luna“ u četvrtak 9. avgusta pridružio se još jedan „Luna“ concept store u samom srcu Beograda.

Svečanom otvaranju na najatraktivnijoj lokaciji u Knez Mihailovoj ulici 29 u Beogradu, prisustvovali su brojni predstavnici uglednih firmi i institucija, kao i predstavnici medija. Program otvaranja vodila je TV lice Danijela Pantić, a prisutnima se obratila i Hilda Torkhlisten, partner brenda „Luna“ u Norveškoj.

Biljana Jovanović, direktorka i vlasnica „Lune“, pozdravila je prisutne dame naglasivši da je ovim napravljen još jedan značajan korak u razvoju prestižne modne kuće, koja uspešno posluje i na tržištima Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Norveške.
Poštovaoci Luna brenda uživali su i u plesnom performansu i šopingu, uz koktel i popust na najnovije modele iz kolekcije Jesen 2012. Među njima su bili i članovi grupe „Neverne Bebe“ sa kojima „Luna“ ima dugogodišnju saradnju, kao i brojne ličnosti iz sveta biznisa i kulture.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum