Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Velika akcija trgovinskog lanca METRO Cash & Carry

Velika akcija trgovinskog lanca METRO Cash & Carry

U objektima trgovinskog lanca METRO Cash & Carry je u toku velika prodajna akcija pod nazivom „Idemo u školu“, tokom koje će kupcima biti ponuđen do sada najveći izbor školskog pribora  po izuzetno atraktivnim cenama.

Kupci će na  jednom mestu moći da pronađu širok spektar najnovijih artikala svetskih renomiranih proizvođača školskog pribora: Stabilo, Koh-i-nor, Faber-Castell, Staedtler, Disney, Target, Carioca, Uhu...

Pored osnovnog školskog pribora posebna pažnja je poklonjena različitim kreativnim setovima za decu školskog i predškolskog uzrasta. Tako su u ponudi i artikli koji podstiču na razmišljanje i učenje kroz igru, interaktivni udžbenici na CD-ovima, elektronske zbirke, klavir knjige, školska učila i IT oprema među kojima su i tablet računari prilagođeni potrebama osnovaca i srednjoškolaca.

Na primer, komplet od 12 flomastera Educa košta 80,42 dinara, 10 školskih sveski A5 formata moguće je kupiti za svega 135 dinara, a 10 većih A4 formata za 264,60 dinara. Pakovanje tempera boja TipTop je 232,20, vodene boje sa četkicom su 74,52 dinara, a mirisna glina 93,22 dinara, takodje je u ponudi i stoni rezač za olovke na baterije za 706,82 dinara.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum