Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Deichmann i DM drogerie stižu u Point Centar

Deichmann i DM drogerie stižu u Point Centar

Point Centar koji se nalazi na teritoriji opštine Grocka u Kaludjerici, danas je postao bogatiji za dva veoma velika i značajna trgovinska lanca.

Naime, danas je poznati nemački lanac obuće Deichmann otvorio novi prodajni objekat u Point Centru, a takodje na istom mestu otvoriće se i jedan od najvećih drogerijskih lanaca DM drogerie markt.

U Srbiji je prva DM drogerija otvorena 2004. godine, a sada postoji već 40 filijala u 20 gradova širom Srbije, nude veoma širok asortiman robe koji obuhvata preko 11000 proizvoda za domaćinstvo, zdravlje, lepotu, bebe, kućne ljubimce, kao i sezonske proizvode.

DM drogerie markt će na dan otvaranja imati specijalne ponude, sniženje i do 50 posto. Na primer: Cilit Bang će se prodavati po ceni od 265 din., prašak za veš „Duel“ biće dostupan po ceni od 285 din., Huggis pelene 965 din., Schauma 105din. i još mnoge druge ponude.

A na prvom spratu Point Centra, na prostoru od 535 kvadratnih metara otvoren je Deichmann, koji nudi kvalitetnu mušku, žensku i dečiju obuću, po povoljnim cenama.

Deichmann je najveći maloprodajni lanac obuće u Evropi, koji nudi povoljnu obuću za celu porodicu. Od sada je dostupan i za stanovnike Grocke i njene okoline.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum