Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Metro Cash & Carry otvara novi distributivni centar u Požarevcu

Metro Cash & Carry otvara novi distributivni centar u Požarevcu

Metro Cash & Carry nastavlja da ulaže u srpsko tržište.

Kako je najavljeno, u sredu 29.08.2012. u 11h otvoriće se novi distributivni centar pod nazivom Metro po meri.

Metro po meri će se nalaziti u Požarevcu u ulici Djure Djakovića bb.

Objekat je veličine 2000 kvadratnih metara, u kojem će se nuditi asortiman od 3500 artikala za sve profesionalne kupce iz sektora trgovine i ugostiteljstva. Ponuda će prvenstveno  biti bazirana na prehrambenim proizvodima.

U saradnji sa nacionalnom službom za zapošljavanje, posao u novootvorenom objektu dobilo je 15 radnika, koji su prethodnih meseci prošli obuku u kompaniji Metro.

Kompanija Metro Cash & Carry je do sada realizovala investicije od preko 141 miliona evra u Srbiji, gde je otvorila 9 veleprodajnih objekata i preko 1600 radnih mesta.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum