Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi objekat kompanije Gomex, ovog puta u Jarkovcu

Novi objekat kompanije Gomex, ovog puta u Jarkovcu

Juče 29.08.2012. godine u 9h kompanija Gomex je otvorila novi maloprodajni objekat, koje je 87-mi po redu.

Objekat je otvoren u mestu Jarkovac u opštini Sečanj, na adresi Trg profesora Stanislava Bukurova br. 10. Ovaj maloprodajni objekat poslovaće pod imenom „Jarkovac“.

Objekat površine 120 kvadrata je uredjen po prepoznatljivim standardima Gomex komanije, a u svojoj ponudi sadrži preko 3000 artikala robe široke potrošnje.

U ovom maloprodjanom objektu zaposlenje je dobilo 6 radnika koji će se pobrinuti za ljubaznu uslugu i kvalitetnu kupovinu. Celokupna ponuda po izvanrednim cenama zadovoljava potrebe dnevne kupovine.

Kao i uvek Gomex je na dan otvaranja pripremio prigodne poklone i akcije sniženja za sve kupce.

Radno vreme objekta biće od ponedeljka do subote od 06:30 do 20:30, a nedeljom od 07:00 do 13:00.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum