Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U planu modernizacija rafinerije u Novom Sadu, investicija vredna više od 100 miliona dolara

U planu modernizacija rafinerije u Novom Sadu, investicija vredna više od 100 miliona dolara

Direktor NIS-a Kiril Kravčenko najavio je da Naftna Industija Srbije planira da uloži oko 100 miliona dolara u modernizaciju Novosadske rafinerije nafte.

Naime, plan je da se Rafinerija u Novom Sadu modernizuje i da se osposobi za proizvodnju dve vrste visokokvalitetnih baznih ulja.

Kravčenko je prilikom predstavljanja Strategije razvoja proizvodnje baznih ulja rekao da se nada da će Novosadska rafinerija moći da proizvodi godišnje 180000 tona baznih ulja od kojih će značajna količina biti namenjena izvozu.

Konačna odluka o investiciji biće doneta početkom 2013. godine. Radovi bi trebali da počnu u prva tri meseca 2013. godine, a proizvodnja u prvom polugodištu 2015. godine.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum