Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Danas je otvoren 88-mi po redu maloprodajni objekat kompanije Gomex

Danas je otvoren 88-mi po redu maloprodajni objekat kompanije Gomex

Kompanija Gomex nastavlja sa svojim investicijama i otvara nove maloprodajne objekte.

Ovoga puta novi objekat otvoren je u Bačkoj Palanci, u ulici Kralja Petra 37. Ovo je ujedno i 88-mi objekat po redu.

Nalazi se na površini od 180 kvadrata prodajnog prostora, na kojem  je ponudjen širok spektar od preko 3500 artikala, koji će zadovoljiti dnevne potrebe kupaca.

Kao i svaka, i ova prodavnica je opremljena po najsavremenijim standardima Gomex kompanije, a za uslugu će se pobrinuti 10 novih zaposlenih radnika.

Na dan otvaranja spremljeni su prigodni pokloni i mnogi proizvodi su po akcijskim cenama.

Radno vreme ovog objekta biće od 06:00 do 21:00 svakim danom, kao i nedeljom.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum