Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija Delez otvorila novi "Maxi" supermarket

Kompanija Delez otvorila novi "Maxi" supermarket

Kompanija Delhaize Group je otvorila novi “Maxi” supermarket.

Naime, novi “Maxi” otvoren je u Rakovici u ulici Velizara Stankovića broj 10. Objekat je veličine 600 kvadratnih metara, gde nudi širok asortiman robe.

Pored široke ponude prehrambenih, nalazi se i ponuda neprehrambenih proizvoda, koja je rasporedjena po prepoznatljivom standardu Maksija. Posebna odeljenja za gotova jela, smrznuto voće, povrće kao i riba, zatim pijaca i naravno pekara sa uvek svežim pecivima.

U ovom supermarketu se pored prepoznatljivih velikih marki nalaze i robne marke kao što su “premia”, “bio”, ”Delhaize” i “365”, koje su malo povoljnije.
Radno vreme ovog objekta je od petka do subote od 7:30 do 21h a nedeljom od 7:30 do 15h.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum