Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti JYSK otvara 2000-tu prodavnicu

JYSK otvara 2000-tu prodavnicu

Otvaranje prodavnice broj 2000 obeležiće prekretnicu u istoriji JYSK-a, a to će biti proslavljeno uz mnoštvo odličnih ponuda za JYSK-ove kupce širom sveta.

Otvaranje 2000-te prodavnice za JYSK znači prekretnicu u svojoj ambiciji za kontinuiranom globalnom ekspanzijom. 2005. godine JYSK je proslavio otvaranje svoje 1000-te prodavnice u svetu, a samo sedam godina kasnije ova grupacija je uspela da udvostruči broj svojih prodavnica širom sveta.
Mnogo se toga dogodilo od 1979., kada je vlasnik JYSK-a, Lars Larsen, otvorio svoju prvu prodavnicu u Silkeborgveju u danskom gradu Arhusu. Tada je sam ispisao reklame za odlične ponude koje je nudio svojim kupcima i lično stajao iza pulta i prodavao, a već danas JYSK grupacija ima više od 17000 zaposlenih. Svih ovih godina JYSK u proseku otvara 2-3 prodavaonice nedeljno, a danas je prisutan u 34 zemlje sveta.

Istovremeno sam ponosan i oduševljen jer smo uspeli da otvorimo 2000 JYSK-ovih prodavnica. Zaista mi mnogo znači da JYSK kontinuirano raste i tako dobro posluje. Posebno se u poslednjih nekoliko godina naglo širio, a naš sledeći cilj jeste da za 10-15 godina slavimo otvaranje prodavnice broj 4000! Ovakvi ciljevi su veoma ambiciozni, ali dobro je imati velike ambicije, rekao je Lars Larsen, osnivač i vlasnik JYSK-a.

Lars Larsen je kupcima obećao uzbudljive trenutke kada budu posetili JYSK-ove prodavnice, pošto za par nedelja počinje jedna od najvećih kampanja u istoriji JYSK-a.
Za prodavnicu broj 2000 odabrana je nova prodavnica u gradu Leknes, smeštenom na norveškom arhipelagu Lofoten u severnom Atlantskom okeanu.
Otvaranje prodavnice na tako izolovanom mestu odražava JYSK-ova nastojanja da pruži odlične ponude svima – bez obzira na geografsku lokaciju.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum