Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti "C&A" od oktobra u Novom Sadu u Big Cee tržnom centru

"C&A" od oktobra u Novom Sadu u Big Cee tržnom centru

U novom tržnom centru izraelske kompanije "Big Cee" u Novom Sadu će početkom oktobra će biti otvorene prodavnice poznatih robnih marki poput "C&A", "Home centar", "DIS", "TREF sport", "Takko fashion", "Deichmann", "New Yorker” i "Big bang".

Tržni centar će se nalaziti pored Novosadske mlekare I prostiraće se na 30.000 metara kvadratnih.
U prvoj fazi će biti zaposleno oko 500 ljudi, a na raspolaganju će biti 40.000 kvadrata komercijalnog prostora i 1.500 parking mesta, što će omogućiti lak pristup budućim kupcima.
Svečano otvaranje je najavljeno za 11. oktobar.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum