Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Geox gradi fabriku u Vranju u kojoj će zaposliti 1250 radnika

Geox gradi fabriku u Vranju u kojoj će zaposliti 1250 radnika

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić, će sutra u Vranju sa predsednikom kompanije “Geox“ Mariom Moreti Polegatom, potpisati ugovor o dodeli sredstava za direktne investicije kojim će biti omogućeno zapošljavanje 1.250 radnika.

Radnici će biti zaposleni u novoizgradjenoj fabrici u koju će "Geox" uložiti 15,8 miliona evra, najavljeno je iz Ministarstva finansija i privrede.

Sutra će takodje biti potpisan i Projektni okvirni ugovor o ostvarivanju međusobnih prava i obaveza izmedju Srbije, Grada Vranja i kompanije „Geox“.

Kompanija „Geox“ namerava da u Vranju izgradi fabriku za proizvodnju ženske modne obuće visokog kvaliteta.

Na godišnjem nivou planirana je proizvodnja od 1.250.000 pari obuće.

"Geox“ grupa, koja danas posluje u 103 zemlje širom sveta, predstavlja jednog od najvećih proizvođača obuće u svetu.
Proizvodni asortiman obuhvata žensku i dečiju klasičnu, biznis, sportsku i modnu odeću i obuću.

"Geoks" ima proizvodne pogone u Kini, Vijetnamu, Indoneziji, Južnoj Koreji i Brazilu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum