Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren rekonstruisani Univerexport 021 u Novom Sadu

Otvoren rekonstruisani Univerexport 021 u Novom Sadu

Trgovinski lanac Univerexport odlučio se na veliki korak u svojoj karijeri poslovanja, tako sto je rekonstruisao i modernizovao jedan od svojih supermarketa.

Naime, u petak 05.oktobra u 12 časova u ulici Sentandrejski put bb u Novom Sadu, predsednica Univerexport grupe Vesna Vučurević presekla je crvenu vrpcu i time svečano otvorila novo-renovirani supermarket Univerexport 021.

Supermarket se nalazi na površini od preko 2000 kvadratnih metara, opremljen je najsavremenijom opremom za skladištenje prehrambenih proizvoda, kao i polica na kojima su artikli izloženi, rasvete i zvučne opreme.

Postoji još nekoliko novina, a jedna od njih je veliki pult za informisanje potrošača, koji se nalazi odmah na ulazu u supermarket. Pored informacija u vezi plaćanja, o artiklima, snalaženju .... potrošači će moći da iznajme naočare sa dioptrijom ukoliko su zaboravili svoje kod kuće.

Na sam dan otvaranja supermarket je obezbedio poklone iznenadjenja, kao što je vaučer od 500 din. na potrošenih 3.999 din., svaka stota kupovina je bila gratis, a za potrošače koji potroše više od 3000 dinara stiču pravo na popust u optici „ Yason“, poliklinici „Consilium“, Wellnes centru „Sanus“, i prodavnici nakita i satova „Berić“.

Novi-stari supermarket u svojoj ponudi sadrži preko 12.000 arikala, prehrambenih i neprehrambenih proizvoda,pijacu sa svežim voćem i povrćem, mesaru, ribarnicu... Pored dobro poznatih marki tu su i privatne robne marke, kao što su BašBaš, UNI, DajDaj, Merzer i Bubzi.

Objekat poseduje 12 kasa od kojih je jedna namenjena za brzu kupovinu. Radno vreme objekta je od 7h do 22h svakog dana.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum