Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Austrijska kompanija GLA Holding u Vranju potpisala Memorandum o investiranju

Austrijska kompanija GLA Holding u Vranju potpisala Memorandum o investiranju

U Vranju je 5.oktobra izmedju austrijske kompanije „GL&A Holding“ i Grada Vranja potpisan Memorandum o investiranju.

Na sastanku su bili prisutni gradonačelnik Vranja Zoran Antić i direktor kompanije „GL&A Holding“ Vladimir Vuković, koji su razmatrali o mogućnosti investiranja u oblasti turizma, reciklaže i prerade čvrstog otpada i geotermalne energije.

Kako je direktor „GL&A Holdinga“ istakao, njihovi stručnjaci su poslednje dve godine proučavali komparativne prednosti Vranja i zaključili da postoji snažan potencijal u eksploataciji obnovljivih izvora energije, posebno u oblasti solarnih i geotermalnih kapaciteta.

Predstavnici „GL&A Holding“-a obići će branu „Prvonek“, sanitarnu deponiju „Meteris“, Vranjsku Banju i Besnu Kobilu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum