Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija Delta Holding podržala ideju o ulaganju u razvoj nerazvijenih delova Srbije

Kompanija Delta Holding podržala ideju o ulaganju u razvoj nerazvijenih delova Srbije

Kompanija Delta Holding je izjavila kako u potpunosti podržava ideju o ulaganju u razvoj nerazvijenih delova Srbije.

Zapravo to je ideja predsednika Srbije Tomislava Nikolića, kako bi privrednici trebalo da učestvuju u jačanju nerazvijenih područja.

„Verujemo da ćemo u narednom preiodu saznati više detalja o ovoj inicijativi, posle čega bi svi privredni subjekti mogli najbolje da procene na koji način mogu da pomognu“ , izjavili su u toj kompaniji.

Delta agrar sa 16000 hektara obradive površine, koja je pretežno u Vojvodini, uz kooperaciju sa individualnim proizvodjačima takodje značajno doprinosi razvoju privrede.

Kompanija Delta ima svoje poslovnice u gotovo svim gradovima u Srbiji i na taj način aktivno učestvuje u privrednom životu svih krajeva Srbije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum