Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Juče je u Novom Sadu otvoren prvi tržni centar izraelske kompanije "Big Si", najveći tržni centar u Vojvodini

Juče je u Novom Sadu otvoren prvi tržni centar izraelske kompanije "Big Si", najveći tržni centar u Vojvodini

U Novom Sadu je juče otvoren prvi tržni centar izraelske kompanije „Big Si Srbija“.

Pored mnogobrojnih gradjana svečanom otvaranju prisustvovali su i ambasador izraela u Beogradu, Josef Levi, potpredsednik vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić i naravno vlasnik kompanije „Big Si“ Ejtan Barzeu.

Objekat se nalazi u industrijskoj zoni blizu novosadske mlekare u Novom Sadu i prostire se na 40 000 kvadratnih metara, a u njegovu izgradnju uloženo je oko 50 miliona evra.  Ovaj centar je najveći tržni centar u Vojvodini, a sa sobom je doneo mnoge poznate marke poput supermarketa „DIS“, „Njujorker“, „Home Center“... koje do danas nisu bile prisutne na ovom području.

Pored toga što nam donosi mnogobrojne čuvene svetske brendove, ovaj tržni cenatar će pružiti mogućnost za otvaranje novih radnih mesta, tačnije za početak biće zaposleno 500 radnika.

Ovaj objekat se sastoji od 10 000 kvadtanih metara namenjenih za maloprodajni objekat, u kojem će se naći vrlo bogata ponuda visokokvalitetne domaće i strane robe, 30 000 kvadrtanih metara koji su namenjeni za šoping mol koji će biti otvoren sledeće godine.

Kompanija „Big Si“ je do sada na srpskom tržištu uložila oko 70 miliona evra i vlasnik je lokacija u Beogradu, Jagodini i Šapcu koje planira da u bliskoj budućnosti razvije.

Kompanija „Big Si“ je deo internacionalne grupacije „Big šoping centar“ koja pored Izraela posluje i u SAD, Indiji i Srbji, u svom vlasništvu ima 48 projekata od kojih su 41 otvorenih tržnih centara, a sedam su u izgradnji.

                                              

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum