Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija Gomex promenila lokaciju prodavnice u Debeljači

Kompanija Gomex promenila lokaciju prodavnice u Debeljači

Kompanija Gomex je usled dobrog poslovanja u Debeljači, promenila lokaciju maloprodajnog objekta i povećala kvadraturu prodajnog prostora sa dodatnih 100m2.

Dosadašnji objekat koji je bio na adresi Kiš Ferenca 1, zatvoren je u nedelju  21.10. po završetku redovne smene a novi objekat je otvoren već u ponedeljak po redovnom radnom vremenu u 06:30h.


Novi objekat se nalazi na adresi Maršala Tita br.5.

Prodavnica je uređena po standardima Gomex kompanije koja je prepoznatljiva u svim maloprodajnim objektima lanca.

U objektu se nalazi roba široke potrošnje sada sa ponudom većom od 3500 artikala

Za profesionalnu i ljubaznu uslugu, po najsavremenijim maloprodjnim standardima, pobrinuće se 8 zaposlenih.

Za kupce na dan otvaranja, Gomex je pripremio prigodne poklone.

Radno vreme novog objekta je od ponedeljka do subote od  06:30 do 21:00 ,a nedeljom od 07:00 do 13:00h.

 

                                  

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum