Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti JYSK otvara prodavnicu u Zrenjaninu, desetu po redu u Srbiji

JYSK otvara prodavnicu u Zrenjaninu, desetu po redu u Srbiji

U četvrtak 1.novembra u 08:00h danska kompanija JYSK otvorice prodavnicu u Zrenjaninu.

To je njihova deseta po redu prodavnica u Srbiji. Objekat se nalazi u ulici Barska bb, pored Univerexporta.

JYSK kao najveći evropski lanac proizvoda za dom u svojoj ponudi sadrži: jorgane, jastuke, nameštaj za kuću I baštu, zavese, pribor za kupatilo… a sve u jednom jednostavnom objektu uredjenom po skandinavskom dizajnu.

Ovo otvaranje biće obeleženo mnogim ponudama I poklonima, kao što su velika sniženja I za svakog kupca poklon “My blue bag” torba, a za svakog kupca koji kupi proizvode u vrednosti od najmanje 499 din.na  poklon će dobiti peškir veličine 65x130cm.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum