Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija Gomex otvorila novu prodavnicu

Kompanija Gomex otvorila novu prodavnicu

Kompanija Gomex nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže otvaranjem novog objekta, ovog puta u Botošu.

Naime, 27.10. u 9h kompanija Gomex je otvorila vrata novog maloprodajnog objekta stanovnicima Botoša.

Objekat je velčine 120 kvadratnih metara a za profesionalnu uslugu pobrinuće se šest novih obučenih radnika.

Kao i svaki, ovaj objekat je takodje opremljen po  prepoznatljivim standardima ove kompanije.

U asortimanu se nalazi preko 3000 artikala iz koje se izdvaja ponuda svežeg mesa voća i povrća.

Nova prodavnica se nalazi na adresi Omladinska broj 72. Radno vreme objekta biće od ponedeljka do subote od 6:30h do 21:00h a nedeljom od 07:00 do 13:00h.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum